ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

Σε απόσταση μόλις 175 χλμ. από την Αθήνα ή λιγότερο από 2 ώρες οδικώς και 40 χλμ. από την Λαμία βρίσκονται τα Καμένα Βούρλα. Είναι μία παραθαλάσσια κωμόπολη του νομού Φθιώτιδας και βρίσκεται δίπλα στο Κεντρικό Οδικό Άξονα που συνδέει την Νότια με τη Βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια. 

Το ορεινό τοπίο στο πίσω μέρος της πόλης, όπου υψώνονται οι πλαγιές του όρους Καλλιδρόμου σε συνδυασμό με το παραθαλάσσιο τοπίο έχουν συντελέσει αποφασιστικά στην προτίμηση των Καμένων Βούρλων ως προορισμό διαμονής και τα έχουν μετατρέψει παράλληλα στο μεγαλύτερο και το πληρέστερο θέρετρο, όχι μόνο της Φθιώτιδας αλλά και ολόκληρης της Κεντρικής Ελλάδας. Επομένως τα Καμένα Βούρλα είναι μια ιδιαίτερα αναπτυγμένη περιοχή με περίπου 3000 μόνιμους κατοίκους, που το καλοκαίρι ξεπερνούν τους 10000 και αποτελούν έδρα του διευρυμένου Δήμου Μώλου-Αγίου Κων/νου. Σημαντικά δημόσια έργα διενεργούνται συχνά ενώ οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που συμπεριλαμβάνουν και παραδοσιακές γιορτές και έθιμα, δεν λείπουν από τις περιοχές του δήμου.

Ο διευρυμένος Δήμος των Καμένων Βούρλων με τα δημοτικά διαμερίσματα του Καινούριου, της Καρυάς και του Ρεγγινίου να προσαρτώνται σε αυτόν είναι ένας κοσμοπολίτικος προορισμός που προσφέρει επίσης στον επισκέπτη μια πληθώρα επιλογών παραθερισμού. Σημείο αναφοράς για τα Καμενα Βουρλα και σημαντικός παράγοντας ανάδειξής τους είναι οι θερμές πηγές των Καμένων Βούρλων που αποτελούν τις σημαντικότερες ιαματικές πηγές της χώρας αλλά και της Ευρώπης γενικότερα. Επίσης καθένας θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να επισκεφτεί αρχαιολογικούς χώρους (μνημείο Λεωνίδα, Θερμοπύλες, κα) αλλά και ένα από τα παλιότερα μοναστήρια της χώρας που πρόσφατα έκλεισε τα 900 χρόνια λειτουργίας, το μοναστήρι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος. Τέλος η εύκολη πρόσβαση σε κοντινές παραλίες και στο υπέροχο σύμπλεγμα νησιών Λιχάδες καθώς και οι διάφορες προτάσεις για μονοήμερες εκδρομές αλλά και εξορμήσεις σε γραφικά χωριά της Φθιώτιδας, αξίζει να είναι σίγουρα μεταξύ των επιλογών σας.

Η Papamanolis Development επέλεξε τα Καμένα Βούρλα ως περιοχή για την ανάπτυξη συγκροτήματος ανεξαρτήτων μονοκατοικιών για τις πολλά πλεονεκτήματά της που σας προσκαλεί να ανακαλύψετε!

 
Η εταιρεία διαθέτει προς πώληση υπό κατασκευή κομψές ανεξάρτητες μονοκατοικίες 70 μ2. Το οικόπεδο που είναι ιδιοκτησία της εταιρείας Papamanolis Development βρίσκεται μέσα σε οικισμό, ένα μικρό όμορφο –μη τουριστικό χωριό - δίπλα στη θάλασσα κοντά στα Καμένα Βούρλα και τα θερμά Ιαματικά Λουτρά.  Η κατασκευή τους είναι υψηλών προδιαγραφών και τα υλικά που χρησιμοποιούνται ποιοτικά και καλαίσθητα. Όλοι οι χώροι είναι ισόγειοι με δύο υπνοδωμάτια, κεκλιμένη στέγη με κεραμίδια, ευρύχωρο χώρο υποδοχής, τζάκι και ιδιόκτητο κήπο με ελάχιστο εμβαδόν 300 μέτρα. Η τοποθεσία στην οποία κτίζονται είναι γεμάτη ελαιόδεντρα και βρίσκεται ανάμεσα στα σπίτια του χωριού Αγία Τριάδα. Τα σπίτια προς πωληση απέχουν 80 μέτρα από την πλατεία του χωριού και 500 μέτρα από τη θάλασσα του Μαλιακού κόλπου.